Home   Notícies   Rastres al carrer

Rastres al carrer

Com transformar l’espai públic de la ciutat per poder viure-hi millor la infància i l’adolescència? Com fer que els nois i noies esdevinguin també protagonistes d’aquesta transformació? Aquesta és la premissa a partir de la qual se centraran les diferents converses, experiències, debats, xerrades i tallers que es duran a terme en el marc de la jornada ‘El dret dels infants i adolescents a la ciutat. Millorem el nostre espai públic amb Camí escolar, espai amic i altres experiències”, que coorganitza IMEB i Institut Infància i Adolescència, dijous 15 de desembre.

Quatre alumnes representants de l’escola participen en el Tast d’experiències amb la nostra exposició Rastres al carrer.

p61215-131501

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*

wordpress темы.