Home   Notícies   Agenda 21

Agenda 21

Ahir, 4 d’octubre, uns nois i noies de 5è, com a representants de l’escola van ser convocats a l’Acte de Signatura de l’Agenda 21 escolar que es va celebrar al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest any era molt especial per a la nostra escola ja que renovàvem el nostre projecte triennal.

Enguany ja portarem 10 anys de treball sobre propostes de sostenibilitat i en definitiva sobre la cura del medi ambient. A l’acte van assistir moltes altres escoles  de Barcelona que també formen part de l’Agenda 21Escolar i el va presidir el tinent alcalde Sr Antoni Vives i el regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans Sr. Joan Puigdollers.

Al llarg de l’acte ens van explicar la trajectòria feta fins ara, l’impuls que es pensa donar. Vam  recollir el diploma que ens acredita com a escola d’Agenda 21 consolidada.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç   BTV

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*

wordpress темы.