Warning: Declaration of quickmenu_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /homepages/46/d477757208/htdocs/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 421

Warning: Declaration of Walker_Category_Filter::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /homepages/46/d477757208/htdocs/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 488
Horari i organització | Escola Lavínia
Home   Com som?   Horari i organització

Horari i organització

Horari

Mainadera matí de 7.30h a 8.30h
Classes de 8.30h a 12.00h i de 14.00h a 15.30h
Activitats extraescolars i mainadera tarda a partir de les 15.30h
(consulteu el web de l’AFA)

Material

L’AMPA es fa càrrec d’una bona part del material fungible que s’utilitza a l’Escola a més del material de plàstica.

El material dels alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial és compartit i el subministra l’escola amb l’aportació de l’AMPA.

Els alumnes de Cicle Mitjà i Superior aporten part del material que s’especifica a l’iniciar el curs.

La bata és obligatòria per als alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial. Per a la resta de Cicles és imprescindible tenir una bata a l’escola per a les activitats que ho requereixin.

Sortides

Per tal d’aconseguir una vivència directa del que es treballa, molts dels continguts programats es complementen amb sortides i excursions, que poden ser matinals o de tot el dia. El cinema, el teatre i les audicions musicals estan incloses en el currículum escolar.

Les colònies s’inicien a P4 i se’n fa una a l’any. L’objectiu fonamental és la convivència i l’aprenentatge en un marc diferent al de l’Escola i de la família.

Comunicacions

Per tal d’enriquir la tasca pedagògica que es fa a l’Escola i per aconseguir els objectius generals proposats, és imprescindible mantenir un bon nivell de comunicació amb les famílies. Aquesta comunicació es fa de diverses maneres:

  • Reunió de pares i mares de classe: el/la tutor/a informa dels objectius generals del curs escolar i de la dinàmica del grup de classe. És anual i es fa a principi de curs.
  • Entrevistes: és l’intercanvi personal entre la família i el/la mestre/a del curs. Es fan sempre que es consideren necessàries. Se’n recomana una a l’any.
  • Informes d’avaluació: síntesi escrita que descriu l’evolució de l’alumne/a en el seu procés maduratiu, d’adaptació i d’ensenyament i aprenentatge. Es fan dos informes a Educació Infantil (al final del primer i del tercer trimestres) i tres a Primària (al final de cada trimestre).
  • Circular: és una comunicació mensual en la que s’informa de diversos aspectes de la vida escolar.
  • Revista Lavínia: publicació que recull articles i comunicacions realitzades per alumnes i exalumnes, famílies i mestres. És un fòrum de participació de tota la Comunitat Educativa.
wordpress темы.