Warning: Declaration of quickmenu_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /homepages/46/d477757208/htdocs/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 421

Warning: Declaration of Walker_Category_Filter::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /homepages/46/d477757208/htdocs/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 488
Equipaments | Escola Lavínia
Home   Com som?   Equipaments

Equipaments

Escola lliure de barreres arquitectòniques (disposa de rampa i ascensor).

BIBLIOTECA

La biblioteca, situada a la segona planta de l’escola, té com a objectiu potenciar el gust per la lectura. L’Escola ofereix un servei de préstec de llibres a tots els alumnes a partir de 3r de Primària.  A Educació Infantil i Cicle Inicial hi ha una biblioteca a cada classe.

 

 

 

AULA DE MÚSICA

 

Es disposa d’un espai condicionat per desenvolupar els diferents aspectes de l’educació musical de l’alumnat: veu, oïda, escriptura musical, audició, dansa i interpretació.

 

 

 

AULA DE NOVES TECNOLOGIES

L’Escola disposa d’una aula adient per la utilització de les Noves Tecnologies de la Comunicació i de la Informació. Els alumnes accedeixen a aquest espai des del Parvulari.

 

AULES AMB PDI

 

 

Totes les aules del centre estan equipades amb ordinador i pissarra digital interactiva.

 

 

 

MENJADOR/ SALA POLIVALENT

L’Escola disposa d’un espai polivalent que permet la seva utilització per diverses activitats i com a menjador. El menjar s’elabora a la mateixa escola.

 

SALA D’EXPRESSIÓ CORPORAL

Amb l’objectiu d’incorporar de forma globalitzada l’expressió corporal en l’Educació Infantil, l’Escola proposa un seguit d’activitats executant moviments amb estructures rítmiques.

Totes les activitats es realitzen amb material específic adequat a l’edat.

 

 

TALLER DE PLÀSTICA

 

L’Escola disposa d’una aula- taller amb l’equipament i el material necessari per realitzar totes les activitats plàstiques.

 

 

 

PATI, TERRAT I TERRASSES

Es disposa d’un pati amb sorral per als més petits i, l’equipament necessari per a la iniciació esportiva.

El terrat ofereix un espai adient per l’esbarjo.

Les classes de Parvulari i Cicle Inicial tenen accés directe al pati i les de Cicle Mitjà i Superior a la terrassa.

wordpress темы.